Κατερίνα Δαλάκα για Survivor All Star: «Δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα»

Κατερίνα Δαλάκα για Survivor All Star: «Δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα»

«Έπαθα περικαρδίτιδα, έπρεπε να φάω, έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και δεν άντεχα»

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Δαλάκα. Η πρώην παίκτρια Survivor, που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα με την αποβολή της από το reality επιβίωσης, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για το παρασκήνιο της υπόθεσης και την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο στο All Star.

«Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor, υπέγραψα μία μέρα πριν πετάξουμε. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από αυτό που φανταζόμουν. Μπήκα για να φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι», αναφέρει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα και έπρεπε να αποβληθώ. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις», σημειώνει η πρώην νικήτρια του Survivor, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον οποίο χαρακτηρίζει «δίκαιο άνθρωπο».

«Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω. Η ιστορία είναι ότι η Ασημίνα είχε μία διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης, επειδή προφανώς ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία», δηλώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος. Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο… Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη, δεν είχα πιάσει κινητό, ούτε και η Ασημίνα. Και οι δύο φάγαμε μία φορά ένα σάντουιτς», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα», αποκαλύπτει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Με αδίκησαν. Εγώ δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο κύριος Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα», τονίζει.