«Λύγισε» στον αέρα για τον πατέρα του ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;»

«Λύγισε» στον αέρα για τον πατέρα του ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;»

«Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους»

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησαν οι παριστάμενοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, αναφερόμενος στον πατέρα του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.

«Εσύ γιατί στα δύσκολα φωνάζεις πατέρα και όχι μάνα;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του. Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας. Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης και συνέχισε ως εξής:

«Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής και ξέσπασε σε κλάματα.

«Σε καταλαβαίνω, καταλαβαίνω τη συγκίνησή σου και δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ», του είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εγώ σας ευχαριστώ, φεύγω ευχαριστημένος», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.