Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ενόχληση της ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Είστε σοβαροί τώρα;»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ενόχληση της ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Είστε σοβαροί τώρα;»

Εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι ερωτήθηκε για την προσωπική της ζωή στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή»

Την ενόχλησή της για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων για την προσωπική της ζωή έδειξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή», στην οποία συμμετέχει.

Η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και αν την ενοχλεί που ασχολούνται κατά καιρούς με τις σχέσεις της, είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα. Αυτό –χωρίς να το πάρεις προσωπικά– είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Να παίρνουμε την αφορμή από κάτι πολύ ωραίο, από μια πρεμιέρα που γίνεται σήμερα, για να αποσπάσουμε κάτι διαφορετικό και ειλικρινά μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω για σένα».

Οι ενόχληση αυτή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου εκδηλώθηκε μετά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο χρόνο, πως η ίδια και ο επίσης ηθοποιός Πάνος Βλάχος έχουν χωρίσει. Όμως, κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.