Αφροδίτη Λιάντου: «Γέλασα με δημοσιεύματα ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου»

Αφροδίτη Λιάντου: «Γέλασα με δημοσιεύματα ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου»

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης αποκαλύπτουν ότι αποχωρούν από τη «Γη της Ελιάς» με έναν... φόνο

Για τις συγκλονιστικές εξελίξεις των ρόλων τους στη σειρά «Γη της Ελιάς» και το πως διαχειρίζονται την ξαφνική δημοσιότητα, μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ενώ ανακοίνωσαν και το τέλος τους στη σειρά.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε πως η δημοσιότητα μετά τη σειρά του ήρθε λίγο απότομα, ωστόσο τώρα όπως λέει «έχω εξοικειωθεί πλέον με το να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση». Η Αφροδίτη Λιάντου από την πλευρά της αναφέρει, πως από την σειρά έχει πάρει πολύ ωραία πράγματα, έχει αποκτήσει φίλους και έχει φτιάξει σχέσεις, ενώ αποκάλυψε ότι μετά την δημοσιότητα που απέκτησε, έχει γελάσει «με δημοσιεύματα που λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου».

Η νεαρή ηθοποιός κόρη της Εβελίνας Παπούλια παραδέχθηκε ότι «συμβουλεύομαι τη μητέρα μου. Μου είχε πει, να μη φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη σταθερότητα. Μέχρι τα 20 δεν ήξερα, ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Επειδή είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια, έπαιρνα εφόδια, χωρίς να το καταλαβαίνω».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη σειρά, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε, πως η Μυρτάλη έχει πάει προς την πλευρά του Αλέξη, γιατί φοβάται πως αν τον χάσει, δεν θα έχει κανέναν, ενώ δήλωσε πως οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες, γιατί εκτίθεσαι παραπάνω. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε από την πλευρά του, ότι στις ερωτικές σκηνές με την Αφροδίτη ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και άνετος.

Τέλος, οι δύο πρωταγωνιστές αποκάλυψαν, πως η ιστορία του ζευγαριού ολοκληρώνεται στη φετινή σεζόν. «Θα αποχωρίσουμε στο τέλος της σεζόν από τη "Γη της Ελιάς". Θα ήθελα ένα ρομαντικό τέλος για την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε έναν νέο θάνατο» είπε η ηθοποιός και τόνισε, ότι θα προσπαθήσει να σκοτώσει την Αθηνά, αλλά δεν θα τα καταφέρει και θα υπάρξει άλλος φόνος.