Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Είχε δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το «Maestro»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Είχε δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το «Maestro»

Η ανάρτηση για τη σειρά στο Global Top 10 της πλατφόρμας

Τo «Maestro in Blue», το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δηλαδή, έχει μπει στο παγκόσμιο Netflix, έχοντας ήδη ξεχωρίσει ως σειρά στην πλατφόρμα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντα συμβούλου στο Netflix, Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε δείπνο στο Λος Άντζελες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το δείπνο και στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

 

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…», έγραψε.

Σε μια νεότερη ανάρτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε για την επιτυχία της σειράς: «Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν) τότε αισθάνεσαι την χαρά και την όρεξη να το κάνεις ακόμα καλύτερο!».