Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, 20.000 ευρώ τον μήνα»

Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, 20.000 ευρώ τον μήνα»

«Θα σε πω τοξικό, θα σε πω αγκαλίτσα, αρκουδάκι… ό,τι θέλεις θα σε πω, δε με νοιάζει καθόλου. Το πεντοχίλιαρο να πέσει κι αυτή την εβδομάδα»

Ασχολούνται επί καθημερινής βάσης με τι εξελίξεις στο φετινό Survivor All Star στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της σχολίασαν τη διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Γκότση, όπως και την επίθεση του Τάκη Καραγκούνια προς τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Δεν είπε ότι δεν είναι τοξικός ο ίδιος. Είπε: εγώ είμαι, εσύ δεν είσαι; Το αποδέχθηκε δηλαδή με έναν τρόπο», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την απάντηση του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Ηλία Γκότση.

«Το θέμα του Γιώργου είναι γιατί ψηφίζουν τον ίδιο και όχι τον Βασάλο, που είναι και τελευταίος στα στατιστικά. Ναι αλλά αναρωτήσου, γιατί όταν λες ότι είμαι πρόθυμος να αλλάξω αυτό που σας ενοχλεί, την τοξικότητά μου, άκου όμως τι τους ενοχλεί. Δεν τους ακούει», σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πολύ ωραία τα λέμε όλοι αλλά… 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Θα σε πω τοξικό, θα σε πω αγκαλίτσα, αρκουδάκι… ό,τι θέλεις θα σε πω, δε με νοιάζει καθόλου. Το πεντοχίλιαρο να πέσει κι αυτή την εβδομάδα, το βδομαδιάτικο και φιλάκια σε όλους στην Αθήνα που παίρνετε λιγότερα», τόνισε με χιούμορ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα… 20.000 ευρώ τον μήνα, έτσι; Δεν είναι λίγα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον Δημήτρη Μακαλιά να σημειώνει: «Είμαστε στη δέκατη βδομάδα, στα 50.000 ευρώ. Σε καλή μεριά».