Γιώργος Λιάγκας: Ήρθε σε δύσκολη θέση on air με συγγενή θύματος στα Τέμπη – «Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθε σε δύσκολη θέση on air με συγγενή θύματος στα Τέμπη – «Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»

«Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή...»

Παρεξήγηση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, με συγγενή θύματος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχασε τον αδελφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ήρθε από την Παταγονία όπου ζει για να πει το στερνό αντίο στον αδελφό του.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Βλάχος εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», αλλά παράλληλα δεχόταν πιέσεις για να βγει και σε άλλες δύο εκπομπές. «Θέλω να πω στην αρχή ότι με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ 2-3 εκπομπών που είμαι αυτή τη στιγμή για το πού θα βγω πρώτος. Μου φαίνεται ότι δεν είναι η στιγμή αυτή να ψάχνουμε αποκλειστικότητες. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ τέτοια αποκλειστικότητα», ανέφερε αρχικά ο συγγενείς του θύματος με τον παρουσιαστή να του απαντά: «Μου δίνεται τώρα μια πληροφορία την οποία εγώ δεν την ξέρω, την ακούω πρώτη φορά. Όταν λέτε σας έχω ταλαιπωρήσει, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σας».

«Για τους συνεργάτες σας λέω», διευκρίνισε ο κ. Βλάχος και τότε ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αν δεν θέλετε να μιλήσετε δεν έχω κανένα θέμα. Δεν με γνωρίζετε και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή, ειλικρινά μακριά από εμένα αυτά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση… Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να βγείτε σε άλλη εκπομπή. Έχω πονέσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτή την ιστορία και αν δεν βγείτε εσείς θα βγει κάποιος άλλος να μιλήσει. Πραγματικά, μακριά από εμένα αυτό. Το λέω για τρίτη φορά. Βγείτε αλλού αν έχετε υποχρέωση…».

«Θέλω παντού να μιλήσω, δεν έχω κάποιο θέμα, αυτό ήθελα να αναφέρω», είπε ο κ. Βλάχος και απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.