Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές – Ποιος Θεός τιμωρητικός;»

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές – Ποιος Θεός τιμωρητικός;»

«Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;»

Την απαράδεκτη παρέμβαση με την δήλωση που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα στα Τέμπη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι».

«Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε.

Δεν γίνεται να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται προσπάθεια από έναν άνθρωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα. Ούτε με τον εκφοβισμό κόλαση παράδεισος να μην κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω άμα θέλω, μη με τρομάζεις. Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;

Μην το κάνετε τώρα. Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!», είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο του zappit: