Μουρατίδης κατά Ρουβά: «Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να λέει… θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά»

Μουρατίδης κατά Ρουβά: «Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να λέει… θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά»

«Τη Δέσποινα Βανδή την έκανα σταρ και δεν μου μιλάει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά έκανε τα δικά του καυστικά σχόλια.

«Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει! Θέλω να είμαι κριτής στο «Fame Story» αν επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα πάντα, είμαι ο εθνικός κριτής», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;».