Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δεχτεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου»

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δεχτεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου»

«Πες ό,τι θες για εμένα, αλλά τα παιδάκια μου τι σου φταίνε;» διερωτήθηκε ο γνωστός φωτογράφος

Στην προσωπική του ζωή, αλλά και τα μηνύματα που δέχεται ανά διαστήματα στα social media μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χειρίζεται το κοινό τα social media. Το παράπονό του, όπως είπε, είναι ότι όταν κανείς έχει κάτι αρνητικό να πει για εκείνον, αντί να το κάνει, αναφέρεται στα παιδιά του. «Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση, πρέπει να μετράς τα λόγια σου, γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια δικαστές στην Ελλάδα και σε δείχνουν όλοι με το δάχτυλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Το να λες την αλήθεια και να μη σε νοιάζει, μέχρι το να καταριούνται τα παιδιά σου, έχει τεράστια διαφορά. Έχω δεχτεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου. Αναρωτιόμουν γιατί δεν λένε κάτι σε εμένα και ασχολούνται με τα παιδάκια μου», συμπλήρωσε. Τέλος, εξήγησε πως πολλές φορές ο κόσμος δεν χρειάζεται καν αφορμή για να του επιτεθεί. «Δεν χρειάζονται αφορμή, για να πούνε κάτι. Πολύς κόσμος το έχει πάθει, έχω σοκαριστεί με τον κόσμο. Λέω "εντάξει, πες ό,τι θες για εμένα, αλλά τα παιδάκια μου τι σου φταίνε;"», είπε κλείνοντας.