Τέμπη: «Έσπασε» η Αλεξία Κουβέλα από το GNTM για τη φίλη της που αγνοείται

Τέμπη: «Έσπασε» η Αλεξία Κουβέλα από το GNTM για τη φίλη της που αγνοείται

«Δεν ξέρουμε να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο να μην ξέρεις που είναι ο άλλος»

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Αλεξία Κουβέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day.

«Η Ελισάβετ ήταν επιβάτης στο τρένο που δεν έγινε θα πω το μοιραίο ατύχημα, αλλά δολοφονία. Ακόμα αγνοείται, δεν έχουμε νέα της κι οι γονείς της είναι στην Λάρισα και την ψάχνουν. Δεν έχουμε καθόλου νεότερα και προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το που μπορεί να βρισκόταν στο τρένο.

Η μόνη πληροφορία που είχαμε και δεν ισχύει, ότι επειδή ταξίδευε με την τυφλή γάτα της, ίσως να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ανέφερε ότι ήταν με μια κοπέλα που είχε μια γάτα. Δυστυχώς δεν ήταν η Ελισάβετ αυτή τελικά.

Η οικογένειά της έχει δώσει DNA και περιμένουν αν έχει βρεθεί κάτι. Ψάξαμε όλες τις λίστες στα νοσοκομεία και δεν έχει βρεθεί τίποτα για την Ελισάβετ. Έχουμε απελπιστεί πάρα πολύ και δίνουμε λεπτομερή περιγραφή των τατουάζ που είχε η Ελισάβετ, σε περίπτωση που βρεθεί. Δεν ξέρουμε να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο να μην ξέρεις που είναι ο άλλος. Τρέχει η φαντασία, καλπάζει και δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε καθόλου, απλά προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι» ανέφερε συγκινημένη η Αλεξία Κουβέλα.