Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντησή της στον Αλέξη Κούγια για την μήνυση εναντίον της

Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντησή της στον Αλέξη Κούγια για την μήνυση εναντίον της

«Να πούμε τώρα λίγο τι γίνεται; Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν για την κατηγορούμενη»

Από τον αέρα της εκπομπής της απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου στη μήνυση που υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας κατά των παρουσιαστών και τηλεοπτικών εκπομπών αναφορικά με τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha τόνισε στο T-Live πως αισθάνεται πως τέτοιες κινήσεις από την 34χρονη κατηγορουμένη και τον συνήγορο υπεράσπισής της αποσυντονίζουν την όλη διαδικασία και υποβαθμίζουν την ποιότητά της.

«Σήμερα το πρωί ο κ. Κούγιας εστράφη κατά των δημοσιογράφων ξανά και ξανά και ξανά. Και αυτή τη φορά θα κάνει και μηνύσεις κατά εκπομπών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου εναντίον όλων μας. Ενοχλήθηκε και η έδρα λίγο από αυτό. Να πούμε τώρα λίγο τι γίνεται; Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν για την κατηγορούμενη. Και για τον κ. Κούγια που την υπερασπίζεται», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έχουν εισφερθεί μηνύματα, τα οποία την καίνε και τα οποία δεν είχαν αναδειχθεί μέχρι τώρα. Δηλαδή, λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας άρχισε να λέει πώς θα τον δέσει με το σπέρμα και να πηγαίνει στις χαρτορίχτρες. Υπάρχουν κι άλλα μηνύματα που διαβάσαμε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ την Κυριακή με άλλες χαρτορίχτρες», σημειώνει η δημοσιογράφος.

«Από τη μία είναι τα sms «βόμβα» τα οποία έχουν κατατεθεί από την πολιτική αγωγή. Από την άλλη επειδή έχουν αρχίσει να έρχονται οι γιατροί, οι οποίοι οι περισσότεροι δεν μασάνε. Είναι πολύ δύσκολο να τις φέρει ο Αλέξης Κούγιας στα νερά του. Και βλέπει και η κατηγορούμενη και ο ίδιος ότι τα πράγματα ζορίζουν, είμαστε ακόμα στην αρχή», επεσήμανε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αισθάνομαι ότι τέτοιες κινήσεις που αποσυντονίζουν την όλη διαδικασία, υποβαθμίζουν την ποιότητά της», υπογράμμισε κλείνοντας η Τατιάνα Στεφανίδου.