Survivor All Star: Να ποιοι χάνουν την ασυλία – Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες

Survivor All Star: Να ποιοι χάνουν την ασυλία – Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί

Νέες εξελίξεις έρχονται στο Survivor All Star. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης νιώθει ξένο σώμα στην Μπλε Ομάδα και δηλώνει ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται στους Κόκκινους όπου όπως φαίνεται τον εκτιμούν περισσότερο.

«Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μαχητών, όταν του ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του.

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί, ενώ πλέον οι δυο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα στον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας.

Ποια ομάδα θα επικρατήσει και ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει ακόμα δυο υποψήφιους; Η κατάσταση στις δυο ομάδες του Survivor είναι εκρηκτική και μια σπίθα αρκεί για να πάρουν όλα φωτιά! Η αφορμή δίνεται με την ψηφοφορία…

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφόρησε το zappit, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την αποψινή 3η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Ως εκ τούτου οι Κόκκινοι θα οδηγηθούν για ακόμη μία φορά στην ψηφοφορία, ώστε να υποδείξουν τον 3ο και 4ο υποψήφιο, που θα πλαισιώσουν την Χριστίνα Κεφαλά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ποια θα είναι αυτά τα δύο ονόματα; Τα ίδια spoiler για το Survivor αναφέρουν πως πρόκειται για γυναικεία υπόθεση, αφού στον «τάκο» αναμένεται να βρεθούν από τους Διάσημους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη.