Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε – Την Ιωάννα Μαλέσκου την έφεραν με μία ετικέτα»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε – Την Ιωάννα Μαλέσκου την έφεραν με μία ετικέτα»

Η πρώην παρουσιάστρια για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση και τις σχέσεις της με την πρώην συνεργάτιδά της και τη νέα φίλη της

Για τη ζωή της, τη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τη φιλία που έχει πλέον με την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε στην εκπομπή «OPEN Weekend» η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, είπε αρχικά: «Το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Και θα γράψω στο σάιτ μου και θα ασχοληθώ με το εστιατόριο. Κάθε βράδυ είμαι στο εστιατόριο, εκτός εάν λείπω στην Πάτρα ή για λόγους υγείας. Η κόρη μου παραμένει μικρή για πάντα! Η Μαρίσα γεννήθηκε ώριμη, μεγάλος άνθρωπος. Σε ό, τι έχει να κάνει με φαγητό, μια τακτοποίηση, θα με πάρει τηλέφωνο, αλλά σε επίπεδο συζήτησης. Σε όλα τα άλλα, επαγγελματικά, αισθηματικά, η Μαρίσα είναι η ώριμη της παρέας. Πιο σωστές συμβουλές μου έχει δώσει, παρά αυτά που θα έκανα εγώ η ίδια».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Λαμπίρη πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα είχα κάνει στη ζωή μου. Εφόσον επέλεξα αυτό τον δρόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι παρουσιάστρια. Συγκυριακά βγήκα στον αέρα και έπεσα στα πούπουλα. Όλα γεννιόταν, όταν εγώ ήμουν στο σωστό timing. Όταν έγινε αυτό πιο ανταγωνιστικό, το πεδίο ξεκίνησε να αγριεύει. Αν το σκεφτείς, δεν άντεξα πολλά χρόνια έτσι. Αυτό συνέβη το 2014 και το 2018 τελείωσε. Έχασα τη μπάλα!».

Αναφορικά για τις προτάσεις που της έχουν γίνει, απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για ενημέρωση. Έχει να κάνει με τον παρουσιαστή, σαν είδος. Όταν θα θέλω να δω ενημέρωση, θα το δω. Εάν θέλω να δω ψυχαγωγία, θα δω ψυχαγωγία! Δεν θα ήταν το απόλυτο να κάνω gossip εκπομπή, θα ήταν πισωγύρισμα. Τότε παίζαμε τον καλλιτεχνικό κόσμο που υπήρχαν παπαρατσικές φωτογραφίες, υπήρχε κυνήγι. Ήταν σκληρό βεβαίως! Από τη στιγμή που η εκπομπή είχε την αποδοχή του κόσμου, οφείλω να το προσφέρω. Πιστεύω πώς σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν το τραβούσα όσο θα έπρεπε, με κόστος την τηλεθέαση. Έχω καλέσει να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην τρελάρα για την τηλεθέαση, συνέβαιναν ακρότητες! Κάναμε και λάθη, ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη όταν πέρασα την κόκκινη γραμμή».

Τέλος, αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει με την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Με την Τατιάνα δεν μιλάμε. Θα μιλήσουμε για κάποιο λόγο για να το λύσουμε. Θα μιλήσουμε μια φορά τον χρόνο και για άλλο λόγο. Έχω κοντά μου την Ιωάννα Μαλέσκου, έρχεται συχνά στο μαγαζί. Γνωριστήκαμε λόγω του μαγαζιού. Πιστεύω θα είχε μια θέση στην τηλεόραση εφόσον την άφηνε κάποιος να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Την έφεραν με μια ετικέτα κακώς. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, φωτεινό παιδί, καλό παιδί. Παραείναι καλό παιδί για αυτή τη δουλειά».