Ελένη Κοκκίδου: «Η περίπτωση Βανδή – Μπισμπίκη θυμίζει αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη»

Ελένη Κοκκίδου: «Η περίπτωση Βανδή – Μπισμπίκη θυμίζει αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη»

Η ηθοποιός εξήγησε και τον λόγο που αποχωρεί από το σίριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

Πολύ ενδιαφέροντα είναι όσα είπε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ... έσφαξε με το μπαμπάκι τις δημοσιοποίηση της σχέσης Δέσποινας Βανδή με Βασίλη Μπισμπίκη.

«Για μένα η Μουρμούρα λήγει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά, θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ότι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν ήταν ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα.Υπάρχει, όμως, περίπτωση να κάνω κάποιο γκεστ του χρόνου. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν από το να φύγω και… παρεξηγήθηκα. Το κατάλαβαν όπως τους το εξήγησα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που είπα ότι θα φύγω», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Για Βανδή και Μπισμπίκη, η Ελένη Κοκκίδου έκανε μια παρομοίωση από το παρελθόν: «Σε αυτή την περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά υπάρχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως αυτό χάνεται. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη».