Ελίνα Παπίλα: Την φυγάδευσαν για την πρόβα στον ΑΝΤ1

Ελίνα Παπίλα: Την φυγάδευσαν για την πρόβα στον ΑΝΤ1

Είναι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες η Ελίνα Παπίλα, καθώς όπως όλα δείχνουν, είναι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Η ίδια, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους, σε σημείο που το μεσημέρι της Παρασκευής εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές έξω από τα Κάπα studio.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit, η Ελίνα Παπίλα έφτασε στα στούντιο το μεσημέρι της Παρασκευής, ώστε να μπει για πρόβα στο πλατό του Πρωινό. Οι δημοσιογράφοι και κάμερες την περίμεναν στην είσοδο κι εκείνη μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έφυγε με ελιγμούς. Λίγα λεπτά αργότερα, βανάκι από την παραγωγή έφτασε στην είσοδο του κτιρίου και οδήγησαν την παρουσιάστρια εντός του στούντιο, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή με τους δημοσιογράφους.

Όπως μαθαίνουμε, μαζί της στην πρόβα είναι και ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος θα συνεργάζεται με την Ελίνα Παπίλα στην κοινωνική εκπομπή που θα μεταδίδει ο ΑΝΤ1 τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Στα Κάπα Studios εθεάθη και ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος προσπάθησε να αρνηθεί με κάθε τρόπο ότι βρίσκεται εκεί για τον ίδιο λόγο.