Σπύρος Παπαδόπουλος: Το πένθος που έβλεπα στους γονείς μου μετά το θάνατο του μικρού μου αδερφού ήταν πολύ δύσκολο

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το πένθος που έβλεπα στους γονείς μου μετά το θάνατο του μικρού μου αδερφού ήταν πολύ δύσκολο

«Μέχρι σήμερα τον θυμάμαι και πολλές φορές σκέφτομαι "τώρα ο Αλέξανδρος θα ήταν τόσο χρόνων"»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου. Πώς μία τυχαία συνάντηση τον έφερε στον δρόμο του θεάτρου. Χαμογελά όταν στο στόμα του αρθρώνει το όνομα Δήμητρα, που δεν είναι άλλη από τη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Παπαδοπούλου με την οποία τον συνδέει μία όμορφη, καρμική σχέση.

Η σοβαρή περιπέτειά του με τον καρκίνο, η σχέση του με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα και τον γιο του Αλέξανδρο, καθώς και η επιστροφή του σε τηλεοπτική σειρά, μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Τι λέει για την επιτυχία της ανατρεπτικής σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» και για αυτούς που θεωρούν ότι είναι παρουσιαστής και όχι ηθοποιός; Πώς σχολιάζει το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος», του οποίου παρουσιαστής είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φανερώνει κι ένα κρυμμένο «τραύμα». Το θάνατο του μικρότερου του αδελφού Αλέξανδρου όταν ο ίδιος ήταν 9 και ο αδελφός του 6 ετών και μιλά για εκείνες τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας του. «Το πένθος που έβλεπα στο σπίτι και στους γονείς μου μετά το θάνατο του μικρού μου αδελφού ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Μέχρι σήμερα τον θυμάμαι και πολλές φορές σκέφτομαι «τώρα ο Αλέξανδρος θα ήταν τόσο χρόνων», «τι θα έλεγε ο Αλέξανδρος αν ζούσε τώρα;». «Το όνομα του γιου μου είναι από τον μικρό μου αδελφό».