Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Πέτρο Φιλιππίδη: «Καταδικασμένος ηθοποιός είχε πει ότι δεν είμαι ηθοποιός»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Πέτρο Φιλιππίδη: «Καταδικασμένος ηθοποιός είχε πει ότι δεν είμαι ηθοποιός»

«Τα είπαν αυτά για μένα, ναι, αφού και εγώ έλεγα "τι ειν’ τούτο" αλλά δεν ήξερα και δεν μπορούσα να το κάνω καλά!»

Ευθείες βολές κατά του Πέτρου Φιλιππίδη εξαπέλυσε η Κωνσταντινία Μιχαήλ για όσα είχε πει στο παρελθόν για εκείνη. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο δικό της ξεκίνημα στον χώρο της υποκριτικής και την αμφισβήτηση που δέχθηκε.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα πρώτα σου βήματα μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς αλλά ακόμα δεν έχεις πάει να το κάνεις επαγγελματικά. Ήσουν στη σχολή μια καλή μαθήτρια και… τσουπ! Πληρώνεσαι, πρέπει να μιλάς με το κανάλι, πρέπει να μιλάς με τη σκηνοθέτη σου, με τη σεναριογράφο και σε έβλεπαν όλοι. Θέλω να πω πως για μένα αυτό ήταν πολύ μεγάλο και παρόλο που ήμουν μια σοβαρή κοπέλα, με τις σπουδές και τις τρέλες μου και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, έπρεπε να έχω μια άλλη συμπεριφορά. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα, παιδιά».

«Έβγαιναν τότε στα talk show τότε και αυτός ο καταδικασθείς ηθοποιός, για κακοποιήσεις και απόπειρες βιασμού, είχε πει στον αέρα για μένα ότι "αυτό το κορίτσι, όχι καλέ, δεν είναι ηθοποιός. Παίζει σαν να την σημαδεύουν από τις κουίντες με το πιστόλι". Πολλοί είχαν δίκιο και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά εγώ ήμουν ένα κορίτσι που το άκουγε και την άλλη μέρα πήγαινα να το ξανακάνω και να το ξανακάνω. Όταν ο δικός σου χώρος λέει "τι ειν’ τούτο", που ο κόσμος το λάτρευε, ε…».

«Τα είπαν αυτά για μένα, ναι, αφού και εγώ έλεγα «τι ειν’ τούτο» αλλά δεν ήξερα και δεν μπορούσα να το κάνω καλά! Δεν είχα τον τρόπο» συμπλήρωσε, επίσης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.