Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Ασημίνα και Δαλάκα

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Ασημίνα και Δαλάκα

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι εξήγησε ότι έπρεπε να ενημερωθεί ο Ατζούν

Για τι εξελίξεις στο Survivor με τις αποβολές της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, μίλησε ο Γιώργος Λιανός σεε ζωντανή σύνδεση στο Καλό Μεσημεράκι.

«Το ψάξαμε πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις αποδείξεις για να κάνεις μια τέτοια κίνηση γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία πως κάτι έχει γίνει. Βρήκαμε κάποια στοιχεία, όπως ανακοίνωσα στο συμβούλιο. Ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει με τον Ατζούν όλοι οι παίκτες, πριν φύγουν από την Αθήνα. Τους πέταξε το μπαλάκι ότι όποιος πάρει κινητό, στείλει μήνυμα ή προσπαθήσει να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ποια θα είναι η τιμωρία; Όλοι συμφώνησαν ότι θα είναι αποβολή.

Από εκεί και πέρα ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας. Μακάρι να μην υπήρχαν. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει λίγο το πράγμα γιατί δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο, οπότε έχουν όλοι τον νου τους. Με τα κορίτσια δεν μίλησα. Δεν επιτρέπει το πρωτόκολλο συνεννοήσεις, επικοινωνίες κ.λ.π. Για όλα αυτά έπρεπε να ενημερωθεί κι ο Ατζούν, να πάρει τα στοιχεία και να τα εκτιμήσει και να πάρει μια απόφαση. Αυτός είχε κάνει το deal με τα κορίτσια» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο Καλό Μεσημεράκι.