Formula 1: Επιστρέφει στον AΝΤ1 μετά από 13 χρόνια

Formula 1: Επιστρέφει στον AΝΤ1 μετά από 13 χρόνια

Ο όμιλος εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Formula 1… αλλάζει πίστα και κατευθύνεται στον Όμιλο Antenna.

Με περισσότερους από 500 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές και 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 13 χρόνια αφού εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2023-2025).

Οι λάτρεις της Formula 1 θα απολαύσουν στον Ant1, ζωντανά τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races του 2023, καθώς και τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους.

Το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1 όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races. Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει η δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς διαφημίσεις.

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι πιλότοι παίρνουν θέση, οι κινητήρες ανάβουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να απολαύσουν τους σπουδαίους αγώνες της χρονιάς και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις πατώντας γκάζι στις πίστες της κορυφαίας διοργάνωσης.