Αποστόλης Τότσικας: «Λύγισε» και δάκρυσε στον «αέρα» εκπομπής

Αποστόλης Τότσικας: «Λύγισε» και δάκρυσε στον «αέρα» εκπομπής

Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για την συγκίνηση από τους παρουσιαστές

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του, αφηγούμενος μία προσωπική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Ιράν.

«Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman Farsi, που είναι η ιστορία αυτού που έφερε το Ισλάμ στην Περσία. Εγώ έκανα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Hollywood είναι σχεδόν αστείο μπροστά τους» περιέγραψε ο Αποστόλης Τότσικας. «Πήγα πέρσι το καλοκαίρι και πρόπερσι. Εγώ αυτό που είδα, είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί. Λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο» τόνισε ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το καθεστώς και την καταπίεση των γυναικών εκεί, ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε με συγκίνηση: «Είχαμε γυναίκες στο crew. Όταν είσαι σε ένα καταπιεστικό καθεστώς, κάποια στιγμή βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Εγώ αυτό που είδα, είναι ότι δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα».

«Αυτή η εξέγερση που γίνεται, ελπίζω να πάει καλά, για να ανοίξει το πράγμα και να ταξιδέψει ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος και φοβεροί οι άνθρωποι. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός και ζήτησε συγγνώμη για τη συγκίνησή του. «Έκανα φιλίες, πήγα και στην Περσέπολη. Θέλουν χρόνια τώρα την αλλαγή, να γίνουν όπως ήταν στα 70’s, μια χώρα που δεν έχει αυτές τις απαγορεύσεις» ανέφερε κλείνοντας ο Αποστόλης Τότσικας.