Survivor All Star: Μεγάλη έκπληξη στην αποψινή αποχώρηση

Survivor All Star: Μεγάλη έκπληξη στην αποψινή αποχώρηση

Chris Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους

Αναπάντεχες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, που θα μεταδοθεί απόψε, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, καθώς θεωρείται έκπληξη το ποιος θα αποχωρήσει.

Στο Συμβούλιο του νησιού όλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους και οι παίκτες έρχονται σε μία αντιπαράθεση δίχως προηγούμενο!

Chris Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από το Survivor. Ποιον ή ποια θα αποχαιρετήσει η Μπλε ομάδα;

Η αποψινή αποχώρηση

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που φεύγει από το reality επιβίωσης και παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος, σύμφωνα με το zappit.

Φαίνεται ότι αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν. Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».