Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη: «Είσαι ψεύτης και απατεώνας» – Τι έκανε ο Παπαδάκης

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη: «Είσαι ψεύτης και απατεώνας» – Τι έκανε ο Παπαδάκης

Ανέβηκαν απότομα οι τόνοι

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης ανέβασαν αρχικά τους τόνους για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

Ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όταν το θέμα ήταν πια η ακρίβεια. Αναλύοντας αρχικά το market pass, η κουβέντα έφτασε και στις εταιρείες που μειώνουν το προϊόν στις συσκευασίες, χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος, και διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε μια ρήση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές». Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψέυτης και απατεώνας», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «ήρεμα». Τα αίματα άναψαν, η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών έφτασε στα όρια με τον παρουσιαστή ττηυς εκπομπής να φτάνει στο σημείο να σφυρίξει «κλέφτικα» για να σταματήσει η κουβέντα και να πάνε σε άλλο θέμα. Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να είχε αφαιρέσει το λόγο και από δύο για να πάει σε άλλο θέμα συζήτησης, ωστόσο δεν φάνηκε αυτό να συγκινεί τους δύο πολιτικούς αντιπάλους, οι οποίοι συνέχισαν το καβγά τους κανονικά...και χωρίς μικρόφωνο.

Δείτε από το 15:18:

1
σχόλιο
  1. avatar Φι λελές

    Ρε τι κάνει ο Έλληνας πολιτικός για την καρέκλα του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...