Netflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία της πλατφόρμας

Netflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία της πλατφόρμας

Πού βρίσκεται στην λίστα η πρόσφατη επιτυχία «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Το Netflix έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως η νούμερο ένα streaming πλατφόρμα παγκοσμίως. Ειδικά μέσα στην καραντίνα του κορονοϊού, οι συνδρομές εκτοξεύτηκαν, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν για ώρες τις σειρές και τις ταινίες που διέθετε η βιβλιοθήκη της πλατφόρμας.

Η τελευταία επιτυχία του Netflix ακούει στο όνομα «Wednesday». Η σειρά με σκηνοθέτη τον Τιμ Μπάρτον έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 1.5 δισεκατομμύριο ώρες προβολής από τις 23 Νοεμβρίου που έκανε πρεμιέρα. Η σειρά είναι δεύτερη στη λίστα με τις πιο προβεβλημένες, ενώ μπροστά της βρίσκεται μόνο το φαινόμενο «Squid Game».

Τι γίνεται όμως με τις ταινίες;

Στην κορυφή της λίστας με τις πιο προβεβλημένες ταινίες όλων των εποχών βρίσκουμε το «Red Notice», με πρωταγωνιστές τους Gal Gadot, Dwayne Johnson και Ryan Reynolds, που συγκέντρωσε συνολικά περισσότερες από 364 ώρες θέασης.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το «Don’t Look Up» με την Jennifer Lawrence και τον Leonardo DiCaprio, ενώ την κορυφαία τριάδα κλείνει το «Bird Box» με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock.

Αρκετά ψηλά, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» με τον Daniel Craig, με το «The Gray Man» του Ryan Gosling να είναι πέμπτο.

Η υπόλοιπη πεντάδα:

6. «The Adam Project»

7. «Extraction»

8. «Purple Hearts»

9. «The Unforgivable»

10. «The Irishman»