Γιατί έληξε πρόωρα η συνεργασία του Βασίλη Νομικoύ με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Γιατί έληξε πρόωρα η συνεργασία του Βασίλη Νομικoύ με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Ο ίδιος ανακοίνωσε την διάθεσή του να αποχωρήσει και έγινε δεκτό το αίτημά του

Τελικά δεν κράτησε ούτε δύο μήνες συνεργασία του Βασίλη Νομικού με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε κάνει live δοκιμαστικά μέσα στο φθινόπωρο και τον οποίο ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό της εκπομπής τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και το κανάλι. Αυτό το «πάντρεμα», όμως, δεν κράτησε πολύ.

Την Πέμπτη ο Βασίλης Νομικός ανακοίνωσε την διάθεσή του να αποχωρήσει από το «Πρωινό μας», κάτι που έγινε αποδεκτό από την εκπομπή και το κανάλι. Αφορμή στάθηκε η στροφή της θεματολογίας τις προηγούμενες ημέρες στο Survivor, καθώς ο ίδιος θεώρησε πως δεν μπορεί να την υπηρετήσει, σημειώθηκε στο zappit.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ένταση μεταξύ κάποιων εκ των συνεργατών το τελευταίο διάστημα, όπως και η ανησυχία του σταθμού σχετικά με τα ποσοστά τηλεθέασης, δρομολόγησαν κάποιες αλλαγές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τροποποιήσεις στο πάνελ και στη θεματολογία. Ωστόσο, ενώ αυτά θα έμπαιναν σε εφαρμογή στα τέλη του μήνα, ο Βασίλης Νομικός, στο κομμάτι που τον αφορά, αποφάσισε να δώσει ο ίδιος νωρίτερα το τέλος, αιφνιδιάζοντας τον ΣΚΑΪ.

Πάντως, το πρωί της Παρασκευής ο παρουσιαστής βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής, αν και δεν εμφανίστηκε στο γυαλί. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του, ενώ οι σχέσεις του με την Φαίη Σκορδά παραμένουν πολύ καλές.