Βαλέρια Κουρούπη: Παραγωγός είπε μπροστά μου στον Γιάννη Μπέζο «το κοριτσάκι δεν μπορεί»

Βαλέρια Κουρούπη: Παραγωγός είπε μπροστά μου στον Γιάννη Μπέζο «το κοριτσάκι δεν μπορεί»

Η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στο «Εκείνες Κι Εγώ» και τη στήριξη που είχε από τον πρωταγωνιστή της σειράς

Για τη σειρά «Εκείνες Κι Εγώ» μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη και αποκάλυψε την ατάκα που άκουσε από παραγωγό της σειράς, αλλά και τη στιγμή που ο Γιάννης Μπέζος την υπερασπίστηκε.

«Ήμουν ένα δυναμικό παιδάκι, διεκδικούσα στη ζωή μου. Στη εφηβεία πέρασα μία κατρακύλα, δεν ξέρω γιατί. Όταν πήγα στη δραματική σχολή, ήμουν δειλό παιδί, πολύ ντροπαλό και πολύ μαζεμένο κι ένας λόγος που αποφάσισα να κάνω θέατρο, ήταν και για να σπάσω αυτή τη φόρμα της καλής μαθήτριας, του ντροπαλού παιδιού. Ζορίστηκα και λίγο. Σαν να με μάγκωσε κάτι» είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Μετά βρήκα τον παλιό παιδικό μου εαυτό. Κατ’ αρχάς με βοήθησε πολύ το "Εκείνες Κι Εγώ", που έκανα ένα τσαμπούκι κορίτσι κι αναγκάστηκα να ανακαλέσω κάποια πράγματα δικά μου. Γιατί όταν με πήγε εκεί ο Γιάννης Μπέζος, να με δείξει, η παραγωγή με έκραξε. Το κοριτσάκι δεν μπορεί, Γιάννη μου, θα μας κρεμάσουν κουδούνια είπε η Ελβίρα η Ράλλη μπροστά μου».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ήμουν ένα κοριτσάκι που έτρεμε. "Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο", της είπε ο Μπέζος. Αναγκάστηκα να φέρω έναν κόσμο, για να βρω το κορίτσι το τσαμπουκαλεμένο. Κάθε ρόλος κάτι σου αφήνει και ήταν η αφορμή για να βρω έναν εαυτό πιο δυναμικό».