Χριστίνα Βίδου: Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε και πένθησα – Από τα 24 μέχρι τα 33 ήμουν μόνη

Χριστίνα Βίδου: Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε και πένθησα – Από τα 24 μέχρι τα 33 ήμουν μόνη

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», είπε ο δημοσιογράφος

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκαν η Χριστίνα Βίδου κι ο Κώστας Παπαχλιμίντζο. Η  δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του συντρόφου της σε μικρότερη ηλικία που την στιγμάτισε.

«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο χωρίζω. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ» είπε αρχικά η Χριστίνα Βίδου και εξήγησε:

«Πήγαινα κανονικά στην βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιατζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στην Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο αυτοκίνητο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις» πρόσθεσε η Χριστίνα Βίδου.