«Επίθεση» από Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική» – «Δεν ξέρω τι έχει πάθει»

«Επίθεση» από Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική» – «Δεν ξέρω τι έχει πάθει»

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει»

Εντελώς αντίθετη με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μεταξύ άλλων, η κριτής του reality μόδας ξεκαθάρισε ότι διαβάζει τα πάντα που γράφονται για εκείνη, όμως δεν κρίνει απαραίτητο να απαντά συνέχεια.

Η Πετρουτσέλι σε συζήτηση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ανέφερε: «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα «έχει», δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω».

«Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του τόνισε: «Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», με τη Φλορίντα να εμμένει στη θέση της, επισημαίνοντας: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;» είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Φλορίντα Πετρουτσέλι.