Survivor – Μαρτίκας: «Με πρόδωσε η Ευρυδίκη» – Η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Survivor – Μαρτίκας: «Με πρόδωσε η Ευρυδίκη» – Η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Τι έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης

Σχέδιο πίσω από την υποψηφιότητά του βλέπει ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor κι άνοιξε τα χαρτιά του στο συμβούλιο του νησιού. Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι η Ελένη Χαμπέρη συνωμότησαν πίσω από την πλάτη του.

«Δεν άργησαν από την μπλε ομάδα να αντιδράσουν για εμένα. Ο μόνος παίκτης, ο οποίος συνδέεται με την μπλε ομάδα, είναι η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη διαχειρίστηκε εύκολα την Ελένη κι απέσπασε μία ψήφο εναντίον μου. Το πιο σοβαρό από όλα είναι αυτό που αντιλήφθηκα. Την στήριξα όσο κανένας άλλος, μπήκα ανάμεσα σε δύο ομάδες όταν την αδίκησαν. Ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεγερτηθέντος αχάριστου. Αλάνθαστος κανόνας. Με πρόδωσε. Ένιωσα την μέγιστη των αμαρτιών. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την στάση της.

Δεν περίμενα ότι τόσο ελαφρά τη καρδία, τόσο απροκάλυπτα και τόσο εύκολα θα τολμούσε να με ψηφίσει η Σταυρούλα μόνο και μόνο από μία συζήτηση με την Ευρυδίκη… Σταυρούλα μου δεν περίμενα να με ψηφίσεις τόσο εύκολα. Πήρα τρεις συνεννοημένες ψήφους… Είναι υποκριτικό να λέμε ότι θα ψηφίζουμε αγωνιστικά. Εγώ πλέον δεν θα ψηφίζω αγωνιστικά, θα είναι το τελευταίο. Θα ψηφίζω χαρακτήρες και συμπεριφορές» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor, βγάζοντας πύρινο λόγο.

Οι τρεις παίκτριες αντέκρουσαν το «σχέδιο» που είδε ο Σπύρος, αναφέροντας ότι ο κριτήριό τους είναι η αγωνιστικότητα...

«Πληγώθηκε» η κόκκινη ομάδα

Λαβωμένοι είναι αυτήν την εβδομάδα οι Διάσημοι στο Survivor με τις δύο νίκες που δέχθηκαν σερί και την υποψηφιότητα τριών παικτών. Χθες το σκηνικό ανατράπηκε κι η ομάδα πήρε την ρεβάνς.

Συγκεκριμένα την Κυριακή η ομάδα έχασε την ασυλία και το έπαθλο και ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης έκανε λόγο για αδικία από τους συμπαίκτες του στο Survivor και ζήτησε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού για να ανατραπεί η στρατηγική της ομάδας του.

Από την χθεσινή βραδιά προέκυψαν δύο υποψήφιοι από την ομάδα κι αυτοί ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα κι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο τελευταίος δεν το περίμενε καθώς έχει δείξει θεαματική βελτίωση στο φετινό κύκλο του Survivor κι όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε κι αναφέρθηκε σε σχέδιο εναντίον του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι Διάσημοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι κι οι Μαχητές ήταν αυτοί που έπρεπε να βγάλουν έναν δικό τους παίκτη στον τάκο, ο οποίος ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις τέσσερις υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας. Οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο την Καρολίνα Καλύβα, η οποία δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα της κι υστερεί σε αρκετά σημεία.

 

Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Καλύβα. Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor;