Αγγελική Κανελλοπούλου για την Σάκκαρη: «Έλεγαν στη Μαρία “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;” και στεναχωριόταν»

Αγγελική Κανελλοπούλου για την Σάκκαρη: «Έλεγαν στη Μαρία “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;” και στεναχωριόταν»

«Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση», είπε η μητέρα της τενίστριας

Η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την δική της καριέρα στο τένις και πως ένιωσε όταν της είπαν ότι η κόρη της έχει ταλέντο.

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε. Δεν ήθελα να ασχοληθεί η Μαρία με το τένις γιατί ήξερα πόσο δύσκολη θα ήταν η ζωή της και θα έπρεπε να λείπει πολύ από το σπίτι. Μοίρασα το χρόνο μου και τα παιδιά δεν αισθάνθηκαν ότι τους έλειψα», είπε η Αγγελική Καννελοπούλου και συνέχισε:

«Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;” και εκείνη στεναχωριόταν. Έκανα πίσω, μάζευα τα μπαλάκια στην προπόνηση και κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Για την προσωπική της πορεία στο τένις η Αγγελική Κανελλοπούλου ανέφερε: «Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά αλλά και να κάνω οικογένεια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...