#NetflixCorrectYourMistake: Η νέα τάση που ζητάει από το Netflix να μην καταργήσει κάποιες σειρές

#NetflixCorrectYourMistake: Η νέα τάση που ζητάει από το Netflix να μην καταργήσει κάποιες σειρές

Το νέο hashtag που έχει σαρώσει το Twitter

Το Netflix ανά περιόδους έχει προβληματίσει τους καταναλωτές του, μετά από αποφάσεις που διχάζουν το κοινό. Έτσι και τώρα για ακόμη μια φορά, το κοινό της πλατφόρμας ενώνεται, προκειμένου να καταπολεμήσει, μια «ασθένεια» κατά πολλούς.

Αυτή την φορά το hashtag #NetflixCorrectYourMistake, είναι αυτό με το οποίο το κοινό του Netflix θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα, για τις σειρές που «κόβονται». Η αιτία που προκάλεσε την δημιούργια αυτού του hashtag ήταν η διακοπή της σειράς «Warrior Nun».

Βέβαια το τελευταίο διάστημα «κόπηκαν» αρκετές αγαπημένες σειρές, όπως το 1899. το Inside Job και άλλες πολλές, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια των θαυμαστών των εκάστοτε σειρών.

Η νέα τάση έχει κατακλύσει το Twitter και αρκετοί θαυμαστές στέλνουν τα πυρά τους προς την πλατφόρμα.

Ποια είναι όμως η σειρά «Warrior Nun»; O δημιουργός της σειράς είναι ο Simon Barry και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Netflix. Η σειρά ανήκει στην κατηγορία fantasy-drama και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Η σειρά εστιάζει στην επίλυση εγκληματικών πράξεων. Οι πρωταγωνίστριες είναι τρεις γυναίκες, που στη σειρά εμφανίζονται ως «sisters warriors» και πολεμούν στο πλευρό της Warrior Nun. Οι πολεμίστριες προστατεύουν την καθολική εκκλησία από δαίμονες και άλλες απειλές.

Το ερώτημα είναι όμως γιατί το συγκεκριμένο hashtag έχει γίνει viral. Η συγκεκριμένη σειρά έχει φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης, πως η σειρά θα κοπεί, ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να αποτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι αρκετοί είναι αυτοί που είναι ευφάνταστοι και δημιούργησαν αρκετά memes.

Αυτή την στιγμή το trend έχει πάνω από 130.000 tweets, ενώ το hashtag #SaveWarrionNun έχει ξεπεράσει τα 6,7 εκατομμύρια tweets.