Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου που δεν θα το ξεχάσω και ποτέ»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου που δεν θα το ξεχάσω και ποτέ»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τη στάση του απέναντι στο κίνημα MeToo και τον φίλο του Πέτρο Φιλιππίδη

Στο παράπονο που νιώθει, για τον τρόπο που τον χειρίστηκαν τα media στο παρελθόν, το κίνημα MeToo και την υπόθεση του συναδέλφου του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε πως «δεν με στεναχωρεί τίποτα. Απλά μια περίοδο που κάναμε τα πάρα πολλά σίριαλ -η αλήθεια είναι ότι εγώ ντύνομαι λίγο εξτρίμ και τώρα λόγω της προεδρίας ντύνομαι λίγο πιο συντηρητικά-, με παρουσίαζαν τότε ως ένα τύπο λίγο trash. Όμως ακόμα και αυτοί μού έχουν ζητήσει πια συγγνώμη».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «αισθάνομαι μια γενική αγκαλιά αγάπης να με περιβάλλει», ενώ αναφερόμενος στο MeToo είπε, ότι «βέβαια, τον τελευταίο καιρό με τα γεγονότα του MeToo, κάποιοι ένιωσαν, ότι δεν είμαι τόσο φίλος τους, αλλά εγώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου, άσχετα με το τι έχει γίνει. Εγώ μπορεί να έχω φυλάξει ένα κομμάτι της καρδιάς μου, ακόμα και για τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κατηγορηθεί για πάρα πολύ άσχημα πράγματα, αλλά δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους, που θα μπορούσα να δικαιολογήσω έναν φίλο μου για πράγματα επιλήψιμα».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος συναδέλφων του, είπε ότι «όταν ήρθε αυτή η κρίσιμη ώρα, έπρεπε σε αυτή τη ζυγαριά να πάω από τη μία ή από την άλλη πλευρά. Εγώ διάλεξα την πλευρα των βασανισμένων ανθρώπων». «Στην τελευταία δίκη με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου που δεν θα το ξεχάσω και ποτέ. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά είναι εύκολα. Μη νομίζετε ότι δεν είναι πλήγματα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται» είπε ακόμα ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ελπίζω ότι μετά τη δίκη, κάποια στιγμή, θα βρεθούμε και αν και ο Πέτρος είπε, ότι κανείς δεν μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια, εγώ μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω πολλά πράγματα» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.