Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»

«Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι»

Για την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του, την επιτυχία του και την ακτιβιστική του στάση αναφέρθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο ίδιος ανέφερε, ότι η αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του θίγει μια απελευθέρωση, ενώ αποκάλυψε, πως δεν θυμάται πως ήταν η ζωή του πριν την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του προσθέτοντας: «Όλα αυτά έχουν ένα πλαίσιο ελευθερίας και είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος». Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε, πως «μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out και ήθελα πάρα πολύ να το πληρώσω, γιατί κατά κάποιο τρόπο λίγο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που εσύ, πρωτίστως, θα ήθελες να απομακρυνθείς. Δηλαδή κι αν έχω χάσει ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στεναχωρεί, ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι».

«Όταν αποφασίζεις να είσαι αρκετά καθαρός, ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου, θα βρεθείς μέσα και σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι, ότι δεν πάω με όλα, αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν τελικά φτιαγμένος για να πάω με όλα, γιατί έχω περάσει την περίοδο που προσπαθούσα να πάω με όλα και δεν ήταν μια καλή περίοδος» τόνισε ακόμη ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ας πούμε και την αλήθεια για έναν νέο ηθοποιό, ο οποίος μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ, είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω, κατά κάποιο τρόπο, ο ίδιος την τύχη μου, την πορεία μου και την ιστορία που θα πω, οπότε είναι κάποιος αλλιώς τα πράγματα. Δεν κρίνω όμως καθόλου, αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, το ότι δεν κρίνω καθόλου και να το πούνε όποτε θέλουν και, αν δεν μπορέσουν να το πουνε ποτέ, ας μην το πούν. Δεν θέλω όμως να κρίνουν και αυτοί εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν αυτοί εμένα και δεν μπορούν να μου πουν "έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο". Θα μιλήσω όσο θέλω και εσύ δεν θα μιλήσεις, αφού δεν θέλεις να μιλήσεις» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...