Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί είπε «όχι» στο Survivor All Star

Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί είπε «όχι» στο Survivor All Star

«Το Survivor πάντα θα με χαρακτηρίζει. Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο μίλησε για το Survivor που συμμετείχε και το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο All Star.

«Το Survivor πάντα θα με χαρακτηρίζει. Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό. Θεωρώ άδικο κάποιοι να στέκονται μόνο στο Survivor, πριν από αυτό είχα συμμετοχές σε 10 σίριαλ. Δεν δέχτηκα πολλές ανήθικες προτάσεις στο χώρο μου. Δεν έχω πάει σε σχολή υποκριτικής και είναι μεγάλη επιτυχία για μένα να βρεθώ σε ξένες παραγωγές. Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor και γι’ αυτό αρνήθηκα την πρόταση για το All Star. Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός. Δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν παζάρεψα».