Αλέξης Παππάς: Περνά στην αντεπίθεση και στέλνει εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για «ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές»

Αλέξης Παππάς: Περνά στην αντεπίθεση και στέλνει εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για «ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές»

«Ο Αλέξης Παππάς έχει μια διεθνή καριέρα όπου επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πρότζεκτ εκατομμυρίων πάνω στο όνομα του» είπε ο δικηγόρος του

Την νομική οδό φαίνεται πως παίρνει η διαμάχη όπου πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Παππάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το τελευταίο διάστημα με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» που θα ανέβει προσεχώς στο θέατρο Broadway.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, ο δικηγόρος του γοητευτικού ηθοποιού αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έχει ήδη σταλεί εξώδικο στον Κύπριο μουσικό και παραγωγό.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αποστείλαμε μια εξώδικη πρόσκληση προς τον κ. Μαυρικίου με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά καθώς το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω».

«Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Το γνωρίζει ο ίδιος πάρα πολύ καλά και πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά».

«Όταν ο κ. Παππάς έχει μια διεθνή καριέρα όπου επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πρότζεκτ εκατομμυρίων πάνω στο όνομα του, δεν μπορεί να έρχεται ο κ. Μαυρικίου πως ο κ. Παππάς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και δεν τήρησε τον λόγο του. Δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.