Πρωινό μας: «Η Μαλέσκου ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της»

Πρωινό μας: «Η Μαλέσκου ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της»

Αιχμηρά σχόλια και ένταση προκάλεσε συνέντευξη της πρώην παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ μετάξυ των συνεργατών της Φαίης Σκορδά

Σχόλια και εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής «Πρωινό μας» προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας, η οποία φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ανέβασαν τους τόνους και μάλιστα τα σχόλια των συνεργατών της Φαίης Σκορδά υπήρξαν ιδιαίτερα αιχμηρά προς το πρόσωπό της. Ο Νίκος Παρτσώλης αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, η οποία για δυο χρονιές παρουσίασε στην εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ και τόνισε: «Το "Μενεγάκη στην Κρήτη" είναι επειδή η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της. Αυτή ήταν η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου σε πανελλαδικό επίπεδο». «Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που λες» του απάντησε η Φαίη Σκορδά με έντονο ύφος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της σημείωσε: «Πλασαρίστηκε ως νέα Μενεγάκη, το φορτώθηκε αυτό, όλοι περιμέναμε να δούμε τη νέα Μενεγάκη. Θέλω να πω κάτι, το λέω καθαρά ρεπορταζιακά, χωρίς ίχνος να θέλω να την ακυρώσω. Μπορεί κάτι να συμβαίνει κι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες να μην το έχουμε αντιληφθεί. Μέχρι στιγμής, εγώ προσπαθώ να βρω ακόμα, ποιες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα. Είναι ένας γρίφος για μας αυτό. Είπε ότι είχε πολλές προτάσεις».