Ρόμπερτ Κέλι: Δείτε το τρέιλερ για το φινάλε της σειράς του τραγουδιστή, που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα

Ρόμπερτ Κέλι: Δείτε το τρέιλερ για το φινάλε της σειράς του τραγουδιστή, που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα

Δημιουργήθηκε με τίτλο «Surviving R. Kelly: The Final Chapter»

Η Lifetime δημοσιοποίησε το τρέιλερ για το τελευταίο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ για τον Αμερικανό τραγουδιστή Ρ. Κέλι (R. Kelly) που κρίθηκε ένοχος για σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων, με τίτλο «Surviving R. Kelly: The Final Chapter».

Το πρώτο μέρος «Surviving R. Kelly» που προβλήθηκε το 2019 έδωσε φωνή στα θύματα του σούπερ σταρ της R&B, ο οποίος καταδικάστηκε μετά από δύο δεκαετίες και πολυάριθμες καταγγελίες για sex trafficking και ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε νεαρές γυναίκες και ανήλικους, σε ποινή φυλάκισης 30 ετών. Δύο εβδομάδες μετά τη μετάδοση του ντοκιμαντέρ, ο Kέλι απομακρύνθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία και οι προγραμματισμένες συναυλίες του ακυρώθηκαν.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος «Surviving R. Kelly Part II: The Reckoning» το 2020 και τώρα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, ολοκληρώνεται η σειρά σε δύο μέρη, στις 2 και 3 Ιανουαρίου. Καταγράφει την δίκη του τραγουδιστή καθώς και συγκλονιστικές μαρτυρίες θυμάτων.

«Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διαβάσει τους τίτλους, το τελευταίο κεφάλαιο συνδέει τα συγκλονιστικά ψιλά γράμματα με απερίγραπτες λεπτομέρειες που δεν μοιράστηκαν ποτέ με το κοινό, με αποκορύφωμα την ετυμηγορία που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Ο τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι, κρατείται στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο στο κέντρο του Σικάγο, σύμφωνα με το Variety.