Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…ρα δεν ξεμπερδεύεις»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…ρα δεν ξεμπερδεύεις»

Η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τη ζωή της, τον έρωτα, τα θέλω της και την αλλαγή στην εμφάνισή της

Μία χαλαρή αλλά και ξεκαρδιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Δήμητρα Παπαδοπούλου, φέρνοντας κάποιες στιγμές σε αμηχανία τους παρουσιαστές, καθώς η αντισυμβατική ηθοποιός και σεναριογράφος «ξέφυγε» από τους τύπους που επιβάλει η τηλεόραση.

Ειδικότερα, ερωτηθείσα σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις με αφορμή τους ήρωες του βιβλίου της, αλλά και για τη δική της ζωή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα ο «Βασίλης» θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε, γιατί δεν θα ήξερα αν με θέλει ή δεν με θέλει, ούτε ένα δυβδόμαδο, τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει αυτό το τυπάκι και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…α, δεν ξεμπερδεύεις».

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη δημιουργός μίλησε για την περίοδο που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά, το πτυχίο που δεν πήρε ποτέ, αλλά και την δημιουργία ενός μπαρ. Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως «δεν πήρα το πτυχίο μου, δεν με ενδιέφερε τότε να το πάρω. Για μένα εκείνη την ώρα ήταν μια επανάσταση, ας πούμε, ότι θεωρούσα, ότι γκρεμίζω το σύστημα της οικογένειας μου. Το πήραν όλοι το πτυχίο, τα ξαδέλφια μου και οι φίλοι μου, ενώ εγώ έλεγα, ότι "δεν θα το πάρω". Έτσι. Γιατί; Γιατί δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί και να πάω! Σαχλαμάρες».

«Κάποια στιγμή βέβαια δίδασκα, γιατί πήρα άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Μετά το τρίτο έτος έδιναν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Αυτό ήταν μια αηδία. Και ιδιαίτερα έκανα και σε φροντιστήριο ήμουν για δυο-τρία χρόνια. Πήγαινα όμως παράλληλα και σε δραματικές σχολές, ψαχνόμουν και μετά τα παράτησα όλα και έκανα το μπαρ. Μου πήγαινε πιο πολύ το μπαρ από τα ιδιαίτερα. Μη λέμε ψέματα παιδιά! Πιο πολύ μου πήγαινε! Με το ζόρι τα έβαζαν τα παιδάκια τα καημένα, για να μεγαλώσουν τον βαθμό τους… Ήταν κάτι κατεστραμένα, που ήταν να κοπούν ή να μην κοπούν, κοιτούσαν το ταβάνι και αυτά… Ότι να ‘ναι» είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου προκαλώντας γέλια στους παρουσιαστές.

Για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε πως κάποτε δεν ασχολούταν καθόλου, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. «Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι "εγώ". Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά», δήλωσε αρχικά. «Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα "γυναίκα". Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο» συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως στο παρελθόν θεωρούσε, πως όλα αυτά είναι «χάσιμο χρόνου» και τόνισε, πως έχει ταλαιπωρηθεί πλέον πολύ για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. «Τα θεωρούσα πολύ γκράντε όλα αυτά. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της, είναι χάσιμο χρόνου. Και αλήθεια έλεγαν. Εγώ χθες, για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ, έφαγα όλη τη μέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, είναι μονόδρομος. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», είπε κλείνοντας.