Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε»

Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε»

«Ο Ηλίας Ψινάκης είχε πει "αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους"»

Για την πορεία του στη μουσική και την εμπειρία του από τη Eurovision μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ενώ έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, αλλά και την απέχθεια που έδειχνε εναντίον του ο Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη γέννηση της ποπ μουσικής στην Ελλάδα και τον Σάκη Ρουβά, ο Θάνος Καλλίρης εκμυστηρεύτηκε μία προσωπική του ανάμνηση. «Εγώ τότε είχα δεσμό με τη Ναταλία Γερμανού. Ήμουν ήδη established στα μουσικά δρώμενα και μου μετέφερε έναν τεράστιο ανταγωνισμό και ζήλια από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Θυμάμαι μάλιστα, ότι εγώ έβγαζα τότε έναν καινούργιο δίσκο και είχε πει στη Ναταλία: "Αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους". Κάτι τέτοιο της είχε πει» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

«Δεν ξέρω γιατί με μισούσε, δεν ξέρω γιατί με σιχαινόταν. Μου είχε μεταδώσει μία πολύ μεγάλη απέχθεια, επειδή ήμουν ένα pop είδωλο, πιο μουσικά ολοκληρωμένο, έπαιζα κιθάρα, έγραφα μουσικές, έκανα ενορχηστρώσεις και τα λοιπά» συμπλήρωσε. «Είχε βγάλει μία κόντρα τότε, που δεν την καταλάβαινα και μάλιστα το έχασε το στοίχημα, γιατί έγινε τελικά χρυσός ο δίσκος» κατέληξε ο Θάνος Καλλίρης για τον Ηλία Ψινάκη.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμη στην πρώτη του γνωριμία με τη Ναταλία Γερμανού. «Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε. Ήταν και η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε, που αναδείκνυε τα ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή και μετά το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μία ραδιοφωνική παραγωγός. Οι "Bang" της γράψαμε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, που τότε γράφαμε σε όλους τους διάσημους, στον Τσαουσόπουλο, τον Αβραάμογλου, στα Νέα του Ant1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Θάνος Καλλίρης.

«Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία, που ούτε καν ήξερα, ότι είναι η κόρη του Γερμανού και ήταν μια κοπέλα, που την έκανε μεταγραφή ο Ant1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του Ant1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή, που λεγόταν "Κλαμπ Σάντουιτς". Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη. Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το ‘χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν πεντέμιση χρόνια μαζί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το ‘χουμε "τσακαλώσει" πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη» κατέληξε για τη Ναταλία Γερμανού ο Θάνος Καλλίρης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...