Θανάσης Βισκαδουράκης: Στεναχωρήθηκα όταν συνάντησα μια καλόγρια από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Στεναχωρήθηκα όταν συνάντησα μια καλόγρια από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό με μεγάλη ειλικρίνεια

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με μια καλόγρια πολλά χρόνια μετά από την διαμονή που είχε ο ίδιος στο ορφανοτροφείο.

«Μετά από πολλά χρόνια συνάντησα μια καλόγρια από το ορφανοτροφείο, την αισθάνθηκα μέσα σε 100 στην γιορτή του Ιερωνύμου! Της είπα κάτι αλλά με στεναχώρησε πάρα πολύ. Με στεναχώρησε αυτό που μου είπε ενώ εγώ πήγα με πολλή αγάπη. Κι αν έκανα κάποια λάθη, της είπα και συγγνώμη γιατί ξέρω ότι στεναχωρήθηκε που τα είπα στην τηλεόραση. Κάποια πράγματα που πέρασα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια. Της είπα όμως πως τα είπα επειδή είμαι παρορμητικός. Εντάξει, μωρέ, στεναχωρήθηκα», είπε Βισκαδουράκης και εξήγησε:

«Στεναχωρήθηκα πιο πολύ γιατί είδα και την Κατερίνα να κλαίει και δεν ήθελα να την κάνω να κλάψει γιατί αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή, το ένστικτο μου πάλι δεν με πρόδωσε, ότι την ξεχώρισα… Όταν είδα αυτά τα μάτια της τα δυνατά μού διαπέρασε τη ζωή 40 χρόνια πίσω.

Αυτά τα μάτια, το κοίταγμα των ματιών της, ήταν σαν να με ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’75 με του ’85. Πάντα κοιτάζω στα μάτια και αν δω αγάπη, είμαι δίπλα σου».