Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

«Έφαγα χαστούκι χωρίς να φταίω»

Πολύ σημαντικές λεπτομέρειες από τη ζωή της εξιστόρησε Δανάη Λουκάκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της στην Αγγλία, τον σχολικό εκφοβισμό που βίωσε αλλά και την κατάθλιψη που της διέγνωσαν πριν 9 χρόνια.

«Βίωσα bullying επειδή ερχόμουν από την Αθήνα. Πέρασα άθλια και το κουβαλούσα για πάρα πολλά χρόνια. Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη. Μου πετούσαν τα πράγματα από τον πρώτο όροφο και επειδή ντρεπόμουν δεν το έλεγα στους γονείς μου» εξομολογήθηκε η Δανάη Λουκάκη.

«Μέχρι που έφτασε η φάση στο μη περαιτέρω και δεν ήθελα να πάω σχολείο» πρόσθεσε, ενώ σημειώνει ότι τα άτομα που τότε την τραμπούκιζαν σήμερα της συμπεριφέρονται φυσιολογικά.

«Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω και παραλίγο να φάω και αποβολή από τον γυμνασιάρχη επειδή έφαγα χαστούκι. Ήρθε μία τύπισσα και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Εγώ δεν είχα επαφές με αυτήν. Και πάω στον γυμνασιάρχη, την καλεί κι αυτήν και τον θυμάμαι να λέει μία μέρα εσύ και μία μέρα εσύ. Και λέω: εγώ για ποιον λόγο; Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τη μητέρα μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

«Είχα πάει στην Αγγλία για να μείνω μόνιμα και δεν πέρναγα καλά. Δεν μου άρεσε καθόλου το Λονδίνο, καταπιεζόμουν φρικτά. Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και 9 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία» ανέφερε η Δανάη Λουκάκη.