Σίσσυ Χρηστίδου: Οργισμένη με τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου

Σίσσυ Χρηστίδου: Οργισμένη με τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου

«Δεν μιλάω για στοιχεία, εγώ ρωτάω πώς εξηγείται αυτή η αντίδραση. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου»

Η Σισσυ Χρήστιδου ξέσπασε σήμερα στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» και δεν έκρυψε την οργή της για τις χθεσινές δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του για τις καταγγελίες σε βάρος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

«Εγώ να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι "βάλλεται η Κιβωτός", ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, ότι έχει προστατέψει τα παιδιά και τώρα αυτό που τους έχει βρει τους ανθρώπους, όλο αυτό και περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει» είπε και συνέχισε: «Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα παιδιά σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν αυτό το παιδί και σου λέει "μου έχει συμβεί αυτό", εσύ αντί να πεις ¨θα το ψάξω", "θα το ερευνήσω", "θα γυρίσω ανάποδα τη δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο", βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία ημέρα, χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες "το κάνει από κακία", "το κάνει με δόλο", "το κάνει για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που του δώσαμε";».

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε λέγοντας, ότι «δεν μιλάω για στοιχεία, εγώ ρωτάω πώς εξηγείται αυτή η αντίδραση. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου, να πεις "ούτε εμείς ξέρουμε", αλλά αν έρθει να μου πει εμένα το παιδί μου κάτι, θα πω "πω-πω, τι κακία το έπιασε;". Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα; Δεν θα γυρίσω τον κόσμο όλο να βρω ποιος το πείραξε; Και αν αποδειχθεί το αντίθετο, να κάτσω να σκεφτώ γιατί πήρε μια τέτοια απόφαση».