Γιάννης Στάνκογλου: Eίχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά «Το Νησί» – Δεν ήθελα να ρίξω τον πήχη

Γιάννης Στάνκογλου: Eίχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά «Το Νησί» – Δεν ήθελα να ρίξω τον πήχη

«Με τις Άγριες Μέλισσες έκανα comeback»

Για τον τρόπο που επιλέγει τις δουλειές του και ειδικά στην τηλεόραση μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  «Στούντιο» της ΕΡΤ. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην δεκαετή τηλεοπτική του αποχή, στην επιστροφή με τις «Άγριες Μέλισσες» και στη σημασία των καλών σεναρίων.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά «είναι η εποχή τέτοια που σε… πάει στη μυθοπλασία. Δηλαδή εγώ είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα. Ήταν τόσο πολύ έντονη η εμπειρία αυτή στο Νησί και συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, το πιστέψαμε τόσο πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή αλλά και τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς που δεν θέλεις μετά να ρίξεις τον πήχη».

«Δεν ήθελα να τον ρίξω τον πήχη μετά. Δηλαδή περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις Άγριες Μέλισσες έκανα επί της ουσίας comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι κάτι πήγαινε να γίνει ωραίο και είπα το ναι», επισήμανε ο ηθοποιός.

«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ και έλεγα όχι. Διάβαζα δηλαδή το σενάριο και ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Γιατί για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται είτε είναι για ταινία, είτε είναι για το θέατρο είτε είναι για την τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.