Φωτεινή Ντεμίρη: «Έχω σπουδάσει Νομική, πήρα και την άδεια αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα»

Φωτεινή Ντεμίρη: «Έχω σπουδάσει Νομική, πήρα και την άδεια αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα»

«Υπέμεινα τη δύσκολη συνεργασία, αλλά έφυγα από μια πρόβα»

Για την ζωή της γενικότερα και όχι μόνο για την υποκριτική και το θέατρο μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές που έχει κάνει στη Νομική, την πορεία της στο θέατρο αλλά και τον φόβο της ανεργίας που την καταβάλλει.

«Έχω σπουδάσει Νομική, πήρα και την άδεια αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα. Γράφτηκα στον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, δεν πάτησα ποτέ μου» αποκαλύπτει η Φωτεινή Ντεμίρη και προσθέτει: «Με έπαιρναν να πάω εφορευτική επιτροπή σε εκλογές αλλά η μαμά μου δεν μου το έλεγε. Ώσπου την πήρε τηλέφωνο μία δικηγόρος και της είπε «πείτε της θα το μετανιώσει». Με πήγαν και στο Πειθαρχικό και με διέγραψαν. Είπα μέσα μου σας ευχαριστώ, με απαλλάξατε».

Για την ενασχόλησή της με το θέατρο η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει: «Το μικρόβιο της υποκριτικής ήταν πολύ βαθιά μέσα μου. Δεν ήξερα πολλά πράγματα αλλά όταν άκουγα τη λέξη θέατρο, αναβόσβηναν λαμπάκια μέσα μου. Δεν το εξέφραζα όμως, ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί».

«Ζήσαμε άγρια ανεργία όταν είχαμε τα παιδιά στην εφηβεία, σταμάτησε η δουλειά και των δυο μας. Ήταν ζόρικο για έναν χρόνο» παραδέχεται η ηθοποιός.

«Στο θέατρο υπήρξαν σεζόν που δεν ήθελα να δουλέψω από εσωτερική κούραση. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα «δεν αντέχω» από μία δύσκολη συνεργασία. Δεν έφυγα όμως, ολοκλήρωσα τη δουλειά αλλά την επόμενη σεζόν δεν δούλεψα. Δεν το ήθελα το θέατρο έτσι» αποκάλυψε η Φωτεινή Ντεμίρη και πρόσθεσε: «Υπέμεινα γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ να φύγω από μια δουλειά που έχει ξεκινήσει. Έχω φύγει όμως από πρόβα».