Αυτός είναι ο YouTuber με τους περισσότερους συνδρομητές – Τα βίντεο του κοστίζουν εκατομμύρια

Αυτός είναι ο YouTuber με τους περισσότερους συνδρομητές – Τα βίντεο του κοστίζουν εκατομμύρια

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που έφτιαξε με ένα...αληθινό «Squid Game»

Ο MrBeast είναι ένας δημιουργός-φαινόμενο για το YouTube και οι παραγωγές του κοστίζουν εκατομμύρια. Όπως ήταν λογικό, το κοινό του άρχισε να μεγαλώνει απότομα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει για πρώτη φορά τον μέχρι πρότινος βασιλιά της πλατφόρμας, Pewdiepie.

Ο Jimmy Dolandson, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έσπασε το φράγμα των 111.846 εκατομμυρίων συνδρομητών στις 14 Νοεμβρίου και άφησε πίσω του τον Felix Jgellberg που ούτως ή άλλως έχει δεχτεί κριτική για την online συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, έγινε ο δημιουργός με τους περισσότερους συνδρομητές στην πλατφόρμα, παίρνοντας τα σκήπτρα μετά από σχεδόν 10 χρόνια! Ο MrBeast έχει κάνει πέραν των παραγωγών του και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που γινόταν άμεσα viral, ενώ πρόσφατα άνοιξε και αλυσίδα γρήγορου φαγητού που του αποφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας απλά Let’s Play videos που σχολίαζε ταυτόχρονα, ενώ το τελευταίο διάστημα οι παραγωγές του έχουν ξεφύγει από τα δεδομένα ακόμη και του Hollywood.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του videos είναι το Squid Game, όπου δημιούργησε ένα παιχνίδι επιβίωσης (χωρίς θανάτους, βέβαια) για να δώσει ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 456 χιλιάδων δολαρίων.