Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών»

«Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών»

Θύμα παρενόχλησης αποκάλυψε ότι έχει πέσει κατά το παρελθόν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του από ορισμένους παραγωγούς, την οποία όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει. Μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε, ότι η άρνησή του απέναντι στις «ορέξεις» ορισμένων προσώπων, ήταν αυτή που του στέρησε την επαγγελματική ανέλιξή του.

«Ο Μαυρίκιος, αν είχε μείνει μόνο στο τραγουδιστικό κομμάτι, δεν θα τον ήξερε κανένας. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της καλλιτεχνικής μου και μόνο πορείας, να πορευθώ και βρέθηκα αντιμέτωπος με πράγματα, στα οποία δεν μπορούσα να υποκύψω» είπε αρχικά. «Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, έπρεπε να πληρώσω χρήματα και να λαδώσω κόσμο, έπρεπε να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις που μπορεί να είχε ο κάθε παραγωγός ή διευθυντής δισκογραφικής που μέχρι να μου κλείσει ένα ραντεβού, δεν ξέρω κι εγώ τι πέρναγα τότε» συνέχισε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέληξε λέγοντας ότι «επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω και δεν το έκανα ποτέ, ίσως είναι ένας λόγος, ο βασικός, που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτάσω εκεί που θα έπρεπε, ώστε να με ξέρει ο κόσμος για την καλλιτεχνική μου πορεία».