Άννα Φόνσου: Ήρθαν να με ληστέψουν και τους τάισα σούπα και αβγά μάτια

Άννα Φόνσου: Ήρθαν να με ληστέψουν και τους τάισα σούπα και αβγά μάτια

Η ηθοποιός διηγήθηκε μια εκπληκτική ιστορία και πώς έσωσε τη ζωή δύο ναρκομανών που τους βοήθησε να αποτοξινωθούν

Μια εκπληκτική και με ωραίο τέλος ιστορία αφηγήθηκε η Άννα Φόνσου σήμερα, καθώς ήταν καλεσένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Επίσης μίλησε για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, τη συμβολή της στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;, εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε» διηγήθηκε αρχικά η Άννα Φόνσου και συνέχισε ως εξής:

«Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους «λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».

Η ηθοποιός βρήκε τρόπο να τους καλμάρει: «Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά». Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;» λένε αυτοί «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά.»

Στη συνέχεια αφηγήθηκε και ένα ακόμη περιστατικό, όταν ένας άντρας επιχείρησε να τη ληστέψει στον δρόμο. «Να πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός, ενώ όταν εκείνος την αναγνώρισε της απάντησε: «Α είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς».