Χάρης Ρώμας: «Μου έριξαν λάσπη στην υπόθεση του Κολωνού»

Χάρης Ρώμας: «Μου έριξαν λάσπη στην υπόθεση του Κολωνού»

Ο ηθοποιός για την γνωριμία του και την φωτογραφία του με τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολύκροτη υπόθεση του 53χρονου Ηλία Μίχου, με φόντο την οποία πολλοί προσπάθησαν να σπιλώσουν -όπως είπε- το όνομα και την υπόληψή του.

«Ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής, που ερχόταν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις μας και φώναζε και μας χειροκροτούσε. Στην πολιτική, εύκολα λες κάποιον φίλο, ενώ δεν ισχύει. Όταν σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος και μάλιστα με τόσο φιλική διάθεση, δεν μπορείς να ξέρεις, ότι είναι ένα αληθινό τέρας, που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Για την επίμαχη φωτογραφία του με τον κατηγορούμενο παιδεραστή, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου σημειώνει: «Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν: Με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πατούλη, τον Αρχιεπίσκοπο, την Άννα Φόνσου. Έμοιαζε μια οικογένεια, καθώς πρέπει: Ο γιος δημοσιογράφος στο Βήμα, ο πατέρας χορηγός στο Σπίτι του Ηθοποιού, η σύζυγος ασχολείται με την πολιτική. Πώς να μην γράψεις «Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος», όταν μάθαινες ότι έφερνε τρόφιμα στο Σπίτι του Ηθοποιού και έκανε όλες αυτές τις αγαθοεργίες; Δεν ήταν φίλος μου, για να ξέρω τι έκανε από κει και πέρα».