Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έκοψε από το “Happy Day”»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έκοψε από το “Happy Day”»

«Τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του τηλεοπτικού και lifestyle ρεπορτάζ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πυροδότησε, το πρωί του Σαββάτου, τον μηχανισμό για ακόμα μία βόμβα σχετική με το θέμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ενώ είχε επιλεγεί αρχικά για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής «Happy Da» την χρονιά που ξεκίνησε, τελικά απορρίφθηκε με παρέμβαση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ…».

Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ελένη Τσολάκη ρωτώντας σε ποια δουλειά αναφέρεται κι εκείνος είπε: «Το Happy Day. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».

«Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη», διευκρίνισε η Ελένη Τσολάκη.

«Όλη η αλήθεια είναι πολύ μεγάλη, δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.