Φίλιππος Σοφιανός: «Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού αλλά μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ»

Φίλιππος Σοφιανός: «Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού αλλά μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ»

Ο δημοφιλής ηθοποιός για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo

Για τη ζωή του, τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Φίλλιπος Σοφιανός.

«Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού. Στις τράπεζες, στον δημόσιο τομέα, στους δημοσιογράφους. Μην κοιτάς που δεν ακούγονται» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός για τις σχετικές καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χάρο και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε έναν στοιχειώδη κώδικα δεοντολογίας. Η πατριαρχική, μάτσο αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει. Βέβαια, μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ. Μη φτάσουμε σε ένα σημείο, που θα σε κοιτάξω κάπως περίεργα και θα μου πεις "μου την πέφτεις"».

Σε άλλο σημείο ο Φίλλιπος Σοφιανός μίλησε για τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει. «Δεν είναι ότι μου αρέσει το event του γάμου, μου αρέσει η οικογένεια, η θαλπωρή. Πες το κατάλοιπο του πατέρα που δεν είχα από πολύ μικρός; Πάντα κυνηγούσα την οικογένεια, την ήθελα. Τα αποκαθιστούσα τα κορίτσια πάντα» είπε.